виж Количката е празна

Новини

22 февруари 2018

Какъв спален комплект да изберете за различните сезони?

Както вече казахме, изборът на матрак е от изключително значение за Вашия пълноценен сън. Но освен това е важно и какъв спален комплект избирате. Уверете се, че получавате качество срещу реална цена. Запознайте се предварително с материалите, от които могат да бъдат направени спалните комплекти. В никакъв случай не пренебрегвайте изборът на спално бельо. Ние от "MyBed" вече предлагаме не само матраци, но и спални комплекти от 100% памук. Предлагаме Ви разнообразие от цветове и шарки. Ето какви спални комплекти може да избере за всеки един сезон.
[ прочети още ]
7 февруари 2018

5 места в Пловдив, където да изпробвате матраци

Когато купувате нов матрак, това може да бъде изключително объркващо и изтощаващо. Днес има огромно разнообразие от видове матраци с различни характеристики, цени в голям диапазон. В крайна сметка, не е много лесно да изберете правилен матрак. А изборът е от изключително значение за идеалния сайт и перфектно събуждане. Най-важно е сънят Ви да бъде качествен, а не толкова количеството сън. Ние от MyBed разнообразие от матраци на едни от най-известните марки Тед, Нани и Блян.
[ прочети още ]
25 януари 2018

С какво да се съобразявам, когато купувам спален комплект?

Често задаван въпрос е дали качеството на съня зависи повече от температурата в стаята или от самите завивки. Може би и двете в комбинация. Това е първото нещо, което виждаме сутрин и последно, което виждаме в края на деня. Днес има разнообразие от качествено бельо, а както стана ясно, то не е за пренебрегване. В крайна сметка е въпрос на вкус. За да бъде отлично качеството на един спален комплект, трябва да обърнете внимание на материята, броя нишки и цвят. Ние от MyBed вече предлагаме не само матраци, но и спални комплекти от 100% памук.
[ прочети още ]
10 януари 2018

Матраци „Нани“ – сбъднат сън

Изборът на матрак е от изключително важно значение за добрия сън на всеки човек. Поради индивидуалните предпочитания и критерии за удобство, ние от „MyBed“, предлагаме богат избор от технологии, материали и модели на матраци. Знаете колко важен е сънят, а удобният матрак помага на тялото да заеме правилната позиция. Всъщност изборът на матрак не е много лесен. Важна роля играят тегло, ръст, ортопедични изисквания, здравословни проблеми и т.н..
[ прочети още ]
19 декември 2017

Топ матракът – една допълнителна доза комфорт

Кой матрак да изберете? Намирането на подходящия матрак за вашите нужди не е лесно. Топ матракът ще добави допълнителен комфорт и спокойствие, което ще струва доста по-малко от закупуването на чисто нов.
[ прочети още ]
14 декември 2017

Видове матраци и полезни съвети при избор на матрак

Ние от MyBed решихме да Ви запознаем с видовете матраци и да Ви предоставим някои съвети при закупуването им. Мисията ни е да Ви предлагаме качествени и иновативни продукти, които да се грижат за здравословния сън и пълноценна почивка.
[ прочети още ]