виж Количката е празна

Често задавани въпроси (FAQ)

  Как да процедираме ако стоката пристигне увредена ?

  Отговор: Преди заплащането на наложения платеж на куриера, клиента е длъжен да провери дали пратката е в цялостен вид, без нарушена опаковка. При евентуалено увреждане на цялостта на пратката клиента е длъжен да попълни протокол пред куриера и да откаже пратката.

  Важно е да се отбележи, че ако клиента се подпише, че приема стоката, куриер не носи отговорност за бъдещи наранявания на стоката.

   

  Може ли да се изработи матрак по поръчка ?

  Отговор: Да може ! Обърнете се към нашите консултанти със запитване за конкретен размер и модел, а ние ще ви отговорим с цена и срок на изработка.

  Как да поръчам матрак или друг продукт от онлайн магазина ?

  Отговор: Има няколко начина за поръчка:

  1. През формата за онлайн поръчка;

  2.Чрез въвеждане на телефонния Ви номер и натискане на бутон "БЪРЗА ПОРЪЧКА" , след което наш консултант ще се свърже с Вас ;

  3. По телефона 0884515273;

  4. На имейл asgard1@abv.bg .

  Височината на матрака оказва ли влияние върху качеството му?

  Отговор: Да, но не е основният показател за качество. По важен е материалът, от който е направен. Добре е матракът да не е по-нисък от 16см, като последните тенденции на пазара са за матраци с по-сериозни височини. Крайният избор на височина зависи най-вече от индивидуалните предпочитания за комфорт.

   

  Как да определя точния размер на матрака?

  Отговор: Размерът на матрака трябва да бъде съобразен с леглото, върху което ще бъде поставен. Ако все още не сте си поръчали легло, е добре да си осигурите достатъчно голям размер, съответстващ на физика ви. Така ще избегнете неудобството краката да стърчат извън матрака или да ви пада възглавницата по време на сън и ще си осигурите максимален комфорт. Ако ще сменяте стария матрак с нов и ще ползвате наличното легло, трябва да измерите вътрешното пространство на леглото, където трябва да влезе матракът. При покупка на ново легло се посъветвайте с търговския консултант за предлаганите размери матраци. На нашия пазар се предлагат размери както от европейския, така и от българския стандарт.

   

  Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
  неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас