виж Количката е празна

Двулицев матрак ТИРЕНА

176,00 лв.
Марка: НАНИ

Опции за покупка

176,00 лв.Oписание на продукта

Цената не е показател за качеството.

„Тирена” е съчетание от ортопедичните достойнства на сърцевина с висока плътност от POLYFLEX и калъф с дамаска с високо съдържание на естествен памук и допълнително добавени „пасивни” материали, заздравяващи (над 20 пъти) материята, но неводещи до отключване на алергии и раздразнения по кожата.

Микроклетъчната структура на пяната позволява на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, подобрявайки вентилационния ефект, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички.

Еластичните качества на POLYFLEX предлагат добър телесен комфорт при лежане, като поддържат перфектно тялото в раменете, талията и таза.

Матракът спомага гръбначният стълб да заема естественото си положение по време на сън и не затруднява правилното кръвообращение.

Платовете с голямо съдържание на естествени материали придават допълнителна мекота и имат антиалергична, антибактериална и антиакарна обработка. Те не позволяват на спалното бельо да се движи и приплъзва по време на сън. Модел, неотстъпващ по показатели на матраците от високия ценови клас.

Височина: до 18 см.

Забележки

• Цената е с включен ДДС!
• БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 

 5 години гаранция!


Подобни продукти:

Двулицев Матрак Егея, 16 cм - НАНИ

142,00 лв.
виж

Двулицев матрак ЛИГУРА ПОКЕТ

201,00 лв.
виж

Двулицев матрак БИСКАЯ

136,00 лв.
виж


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!