виж Количката е празна

Топ матрак "Мемори" 6 см

145,00 лв.
Марка: СИМЕОНОВ

Опции за покупка

145,00 лв.Oписание на продукта

Топ матрак-лукс-капитониран плат-жакард прошит с 60 грама полиестерна вата;
Мемори пяна-5 см., поддържаща телесната температура на тялото; 
Обща височина на изделието- 5-6 см.

 * Изработка по размер на клиента.

 

Топ матрак "Мемори е най-краткият и достъпен начин да си осигурите здрав и спокоен сън. Той е практичното решение когато не сте предвидили смяна на целия матрак, но имате нужда да спите удобно и да не се събуждате уморени и схванати. Предвиден е механизъм за по-лесно захващане към основния матрак.

Какво представлява?

Топ матракът е съставен от капитониран плат и мемори пяна. Капитонираната част обединява два материала в един – в случая жакард, прошит с 60 грама полиестерна вата. Вътрешната част е от мемори пяна, чиято дебелина е 2 см. В случая общата височина на изделието става 3 см.

Как действа?

Мемори пяната намира успешно приложение в изработката на матраци през последните години, но първоначално е била разработена от НАСА, с цел предпазване на астронавтите при излитане на совалките. Използването на този материал е провокиран от необходимостта тежестта на тялото да се разпределя равномерно и да се следва анатомичната му структура.

Използването на мемори пяна в производството на матраци помага да бъде решен проблемът с търсенето на удобна поза за спане. Това се дължи на факта, че материалът е плътен и еластичен, което позволява да заеме максимално формата на тялото и бавно да възвърне първоначалния си размер след това. Структурата на мемори пяната е различна при различна температура: при по-ниска е по-твърда, а при по-висока е по-мека. Това допълнително увеличава усещането за комфорт при допир с тялото.

Ползите, които усещате веднага – отпускане на мускулите, свободна циркулация на кръвта из цялото тяло и лесно намиране на удобна поза за сън.

Ползите, които ще усетите след по-дълга употреба – спокойният сън без въртене води до намаляване на болките във врата и гърба, което е предпоставка за енергичност и тонизираност не само през нощта, но и през целлия ден след това. 

 

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!


Подобни продукти:

Топ матрак Бамбук

72,00 лв.
виж

Топ матрак Алое Вера

72,00 лв.
виж

Топ матрак "AirPlus"

72,00 лв.
виж


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!