виж Количката е празна

Топ матрак "Мемори" 6 см

145,00 лв.
Марка: СИМЕОНОВ

Опции за покупка

145,00 лв.Oписание на продукта

Топ матрак-лукс-капитониран плат-жакард прошит с 60 грама полиестерна вата;
Мемори пяна-5 см., поддържаща телесната температура на тялото; 
Обща височина на изделието- 5-6 см.

 * Изработка по размер на клиента.

 

Топ матрак "Мемори е най-краткият и достъпен начин да си осигурите здрав и спокоен сън. Той е практичното решение когато не сте предвидили смяна на целия матрак, но имате нужда да спите удобно и да не се събуждате уморени и схванати. Предвиден е механизъм за по-лесно захващане към основния матрак.

Какво представлява?

Топ матракът е съставен от капитониран плат и мемори пяна. Капитонираната част обединява два материала в един – в случая жакард, прошит с 60 грама полиестерна вата. Вътрешната част е от мемори пяна, чиято дебелина е 2 см. В случая общата височина на изделието става 3 см.

Как действа?

Мемори пяната намира успешно приложение в изработката на матраци през последните години, но първоначално е била разработена от НАСА, с цел предпазване на астронавтите при излитане на совалките. Използването на този материал е провокиран от необходимостта тежестта на тялото да се разпределя равномерно и да се следва анатомичната му структура.

Използването на мемори пяна в производството на матраци помага да бъде решен проблемът с търсенето на удобна поза за спане. Това се дължи на факта, че материалът е плътен и еластичен, което позволява да заеме максимално формата на тялото и бавно да възвърне първоначалния си размер след това. Структурата на мемори пяната е различна при различна температура: при по-ниска е по-твърда, а при по-висока е по-мека. Това допълнително увеличава усещането за комфорт при допир с тялото.

Ползите, които усещате веднага – отпускане на мускулите, свободна циркулация на кръвта из цялото тяло и лесно намиране на удобна поза за сън.

Ползите, които ще усетите след по-дълга употреба – спокойният сън без въртене води до намаляване на болките във врата и гърба, което е предпоставка за енергичност и тонизираност не само през нощта, но и през целлия ден след това. 

 

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!


Подобни продукти:

Топ матрак "Minerals"

72,00 лв.
виж

Топ матрак Бамбук

72,00 лв.
виж

Топ матрак Алое Вера

72,00 лв.
виж

Топ матрак "AirPlus"

72,00 лв.
виж


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!