виж Количката е празна

Новини

22 февруари 2018

Какъв спален комплект да изберете за различните сезони?

Както вече казахме, изборът на матрак е от изключително значение за Вашия пълноценен сън. Но освен това е важно и какъв спален комплект избирате. Уверете се, че получавате качество срещу реална цена. Запознайте се предварително с материалите, от които могат да бъдат направени спалните комплекти. В никакъв случай не пренебрегвайте изборът на спално бельо. Ние от MyBed вече предлагаме не само матраци, но и спални комплекти от 100% памук. Предлагаме Ви разнообразие от цветове и шарки.

 

Ето какви спални комплекти може да избере за всеки един сезон.

 

Сигурно си мислите, че изборът на спално бельо е много лесен. Далеч не сте прави. Днес има широко разнообразие от материи, размери и десени. Именно този голям избор, кара хората да се замислят кое е най-доброто за тях. Все пак Вие се стремите то да бъде красиво и качествено. Не забравяйте, че поддръжката на спалните комплекти е като дрехите. Тоест добре е да ги перете поне веднъж в седмица. Затова е добре да си купите повече, за да имате резервен винаги. Нашето предложение да бъде различен стил, например подходящи багри за всеки сезон.

 

1.    Пролет

Пролетта наближава и преди да е дошла, е добре да бъдете подготвени. Има нови тенденции и цветове за спално бельо. Възползвайте се от този широк избор. Забравете вече за неутралните и зимни материи. Време е да вдъхнете изцяло нов пролетен живот. Изберете прекрасен спален комплект с багри като букет от цветя, съчетани с мека памучна тъкан. Или двулицево спално бельо с разпръснати цветя по тялото Ви. През пролетта природата се обновява, обновете Вашия спален комплект също. Нека заспивате и се събуждате с усмивка, когато видите тези свежи нюанси на Вашите завивки и възглавници.

 

2.    Лято

За лятото са подходящи леките материи и завивки. Все пак имате нужда от прохлада. Температурата в стаята Ви, не трябва да ви подлъгва. През лятото, неестествената температура на тялото се проявява в голямата амплитуда от топлината навън и от изкуствения хлад в помещенията. Това може да доведе до болести дори. С една се чувствате некомфортно. Затова освен да избирате летни и свежи багри, когато купувате спално бельо, внимателно подбирайте материята. Все пак е важен сънят, а едва ли искате да се будите от жегите през лятото.

 

3.    Есен

Есента е един много красив сезон. Есенното спално бельо не е желателно да бъде толкова шарено. През есента са подходящи есенни нюанси като оранжево, кафяво. Или бъдете просто в тон с природата и нейните прекрасни цветове. По време на този сезон е важно по-скоро спалният комплект да бъде топъл и да Ви осигури спокоен сън. Нашето предложение са приглушените меки тонове на десена, съчетани с есенни листа или дървета. Като цяло есенният спален комплект трябва да набляга на силните цветове на самия сезон.

 

 

4.    Зима

Зимата е сезон, в който всеки започва да се отглежда за дебелите дрехи, одеяла и т.н. Повечето хора смятат, че цветът няма голямо значение, но реално погледнато не е така. Цветът предразполага тялото. Влияе на това дали ще се чувствате комфортно и дали ще Ви осигури отморяващ сън през зимните вечери. Нашата идея е да изберете спален комплект за зимата, който да отговаря на топли цветове. Те ще Ви напомнят за слънцето и деня. Примерни такива нюанси са червено, жълто, оранжево и други. Те предизвикват чувството за топлина. Така че дойде ли зимата, наблегнете на топлите цветове, без да се замисляте. Осигурете си доза комфорт и пълноценен сън.

 

В крайна смета постоянно има нови модни тенденции. Разработват те се нови материали, различни платове. Ние от Mybed предлагаме спални комплекти в най-различни десени, съчетани със 100% памук. От нас може да изберете комплекти с най-различни орнаменти. Изборът е Ваш, ако искате може да следите логиката на сезоните или да намерете нещо, което отговаря на Вашите изисквания за красота, стил и комфорт. Но не забравяйте и най-важното за пълноценния сън, да изберете подходящ матрак. При нас може да откриете матраци на едни от най-известните марки като Тед, Нани и Блян. Съчетаваме отличното качество с достъпна за Вас цена. Изберете, изпробвайте и поръчайте онлайн от нас. Ако искате да бъдете здрави и силни, сънят Ви трябва да бъде Ваш приоритет!