виж Количката е празна

Новини

7 февруари 2018

5 места в Пловдив, където да изпробвате матраци

Когато купувате нов матрак, това може да бъде изключително объркващо и изтощаващо. Днес има огромно разнообразие от видове матраци с различни характеристики, цени в голям диапазон. В крайна сметка, не е много лесно да изберете правилен матрак. А изборът е от изключително значение за идеалния сайт и перфектно събуждане. Най-важно е сънят Ви да бъде качествен, а не толкова количеството сън. Ние от MyBed разнообразие от матраци на едни от най-известните марки Тед, Нани и Блян. Гарантираме отлично качество на промоционални цени. Едно най-важните неща при закупуването на матрак е неговото удобство. Затова, когато сте избрали вида матрак, знаете какъв размер Ви трябва, спрели сте са на цена, покритие и състав, задължително изпробвайте матрака. Чудите се къде в Пловдив може да изпробвате матрак? Ето и кои са нашите предложения. Изпробвайте желания от Вас матрак и го поръчайте онлайн от нас.Когато купувате нов матрак, това може да бъде изключително объркващо и изтощаващо. Днес има огромно разнообразие от видове матраци с различни характеристики, цени в голям диапазон. В крайна сметка, не е много лесно да изберете правилен матрак. А изборът е от изключително значение за идеалния сайт и перфектно събуждане. Най-важно е сънят Ви да бъде качествен, а не толкова количеството сън. Ние от MyBed предлагаме разнообразие от матраци на едни от най-известните марки Тед, Нани и Блян. Гарантираме отлично качество на промоционални цени. Едно най-важните неща при закупуването на матрак е неговото удобство. Затова, когато сте избрали вида матрак, знаете какъв размер Ви трябва, спрели сте са на цена, покритие и състав, задължително изпробвайте матрака. Чудите се къде в Пловдив може да изпробвате матрак? Ето и кои са нашите предложения. Изпробвайте желания от Вас матрак и го поръчайте онлайн от нас.

 

1. Център за матраци „Дизма“

„Дизма“ е сред лидерите в търговия на мебели и обзавеждане в България. Те предлагат богат избор от мебели за кухня, спалня, дневната, трапезарията, хол, детски стаи и обзавеждане на различни бизнес обекти. Физическият магазин се намира на булевард „6-ти Септември“ и може да изпробвате „всички водещи марки под един покрив“. Изберете най-добрите матраци за Вас и поръчайте онлайн на по изгодни цени.

 

 2. Хипермаркет Рила

Строителен хипермаркет Рила се намира в квартал „Кючук Париж“. Разполагат със специализирана изложбена зала с богат избор на качествени мебели. Освен това предлагат матраци. В „Рила“, Вие може да изпробвате матрака, който сте си харесали. Асортиментът е съвкупност от признати маркови продукти, допълнени с широка гама от висококачествени български марки. Тук ще намерите двулицеви и детски матраци на Тед, Симеонови, Парадайс, Нани. Харесайте, изпробвайте и закупете от нас.

 

3. Матраци „Тед“

Както вече знаете „Тед Бед ЕАД“ е водещ производител на матраци, легла, аксесоари за спалня. С техния 20-годишен опит в тази сфера предлагат разнообразие от висококачествени продукти, които гарантират Вашия пълноценен сън. В Пловдив, Вие може да се възползвате от физическия им магазин на адрес: булевард „6-ти Септември“ 222А. Всеки матрак, който в Интернет сте си харесали, може да изпробвате на живо.

 

 4. Мебелна борса “Никеа”

“Никеа” е специализирана също в мебелите и обзавеждането. Разполагат с обновен шоурум за мебели в Пловдив. Може да ги откриете на „Брезовско шосе 176“. Ще намерите богато разнообразие от матраци – еднолицеви, двулицеви, топ матраци и детски. Може да изпробвате различните известни марки, които ние от “MyBed” предлагаме. Вземете най-удобното за Вашето тяло и се насладете на чудесен пълноценен сън. Те са специално приспособени да осигурят комфорт и уют.

 

 5. Матраци „Lux”

 

Лукс комфорт са представители на водещите производители на матраци Нани, Тед, Парадайс и други. Предлагат богат избор от мебели на добри цени. Магазинът се намира на булевард „Македония 42“. Имате възможността да изпробвате всеки матрак, който желаете. Само се спрете на вид, марка и цена.

 

Направете своя избор и вземете най-доброто от нас, за да гарантирате своя пълноценен сън.Изпробвайте матрака, преди да го закупите. А когато го пробвате, за да разберете дали това е Вашият матрак, си задайте следните въпроси: Удобно ли се чувствате? Имате ли опора там, където имате нужда? Подходящ ли е за формата на Вашето тяло? Изберете перфектния размер, за да осигурете нужното пространство докато спите. Не подценявайте избора на размера, отделете необходимото време, защото е важно за Вашето физическо състояние. Разгледайте нашите предложения за матраци, отидете да го изпробвате и поръчайте онлайн веднага. Гарантираме Ви отлично качество и достъпна цена. А знаете, че компромиси с качеството не се правят, единствено с цената.