виж Количката е празна

Новини

10 януари 2018

Матраци „Нани“ – сбъднат сън

Изборът на матрак е от изключително важно значение за добрия сън на всеки човек. Поради индивидуалните предпочитания и критерии за удобство, ние от „MyBed“, предлагаме богат избор от технологии, материали и модели на матраци. Знаете колко важен е сънят, а удобният матрак помага на тялото да заеме правилната позиция. Всъщност изборът на матрак не е много лесен. Важна роля играят тегло, ръст, ортопедични изисквания, здравословни проблеми и т.н.. Изборът на матрак е от изключително важно значение за добрия сън на всеки човек. Поради индивидуалните предпочитания и критерии за удобство, ние от „MyBed“, предлагаме богат избор от технологии, материали и модели на матраци. Знаете колко важен е сънят, а удобният матрак помага на тялото да заеме правилната позиция. Всъщност изборът на матрак не е много лесен. Важна роля играят тегло, ръст, ортопедични изисквания, здравословни проблеми и т.н.

 

Нашият съвет е да търсите матраци, изцяло произведени от естествени материали. Така Вие може да избегнете различни здравословни проблеми. Качественият матрак се отличава с материали от памучни платове, антиалергично покритие и естествени материали отвътре.

 

„MyBed“ е онлайн магазин за висококачествени продукти за сън. Предлагаме известни марки матраци и техните най-добри модели. Нашата мисия е да предлагаме най-доброто съотношение на качество и цена, за да изберете най-доброто за Вас. 

Една от известните марки, които предлагаме е „Нани“. Те предлагат разнообразие от модели, размер и характеристики. Така Вие може да намерите оптимално решение за Вас и семейството Ви. Матраци „Нани“ са водеща марка сред българските потребители на еднолицеви, двулицеви, топ матраци и детски матраци. Това, което е характерно за тях е високо качество според съвременните изисквания за релаксиращ сън.  Благодарение на тях, Вие може да се насладите на едно по-удобно място за почивка. Идеята е да подобрите съня си и да се чувствате комфортно. Също така е важно за имунитета на организма Ви. Те са разработени спрямо най-съвременните изисквания за комфорт, дълготрайност и удобство, както и за висококачествени материали. Разнообразието от модели позволява на потребителите да изберат най-подходящото за тях спрямо тегло, лични предпочитания и навици за сън.

 

Кои са типовете матраци „Нани“ ?

Първият тип матрак са еднолицевите. Те притежават вградена метална или дървена рамка. Използват се едностранно и се характеризират с голяма твърдост. Това, което ги прави по-евтини и практични е, че се закрепват директно за леглото. Моделите от този тип матрак са матрак Понто, матрак Каспия покет спринг, матрак Каспия високо мемори, матрак Каспия полифлекс, матрак Каспия нормал, матрак Понто мемори. 

Ето и с какво се характеризират някои от тях.

 

1. Матрак „Понто“

Този вид матрак е ортопедичен капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Гарантират висока еластичност, добър телесен комфорт при максимална издръжливост. Освен това спомага за перфектната стойка на тялото, в раменете, талията и таза. А калъфът с дамаска и съдържание на памук, придава допълнителна мекота.

  

2. Матрак „Каспия покет спринг“

Pocket spring е технология и в еднолицев вариант. Този матрак придава добър комфорт, съчетан от множеството индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от нетъкан текстил. Перфектното положение за сън се постига чрез високата плътност на слоя Poliflex в контрактната зона с тялото и ортопедичността. Освен това с  матраците „Капия покет“, нямате нужда от подматрачна рамка.

 

3. Матрак „Каспия Полифлекс“

Polyflex гарантира максимална дълготрайност и устойчивост на деформация. Матракът съдържа метална рамка и OSB- плоскост, която поддържа гръбначния Ви стълб. Освен това следва извивките на Вашето тяло и облекчава точките на напрежение. Така Вие може да се насладите на един релаксиращ сън.

 
Вторият тип матраци са двулицевите матраци с две лица- лeтен и зимен. За да функционира както трябва, е необходима рамка, която се поставя под матрака. Така се постига добра вентилация и дълготрайност на матрака. Съчетан матрака с тази рамка се разглеждат като една система за сън. „Нани“ предлагат двулицеви матраци еко серия, луксозна серия и стандартна серия. Ето и някои от двулицеви матраци от стандартната серия.

 

1. Матрак „Лигура покет“

Тук отново има отново система Pocket Spring от индивидуално пакетириани пружини в джобчета, съединени с еластична връзка, която поема извивките на тялото Ви. Така Вие гарантиранете правилна позиция на тялото си. Матракът съдържа и пяна Koyafoam, която предразпределя точките на напрежние. Изолационният слой абсурбира излишната влага и това осигурява здравия сън.

 

2. Матрак „Биская“ 

Този матрак съдържа анатомични свойства. Характеризира се с дълготрайност и поддържаща сила. Състои се от стандартен Бонел пакет от спираловидни пружини, отново слой kovafoam с висока плътност и антиалергична силиконова вата. Матракът гарантира мекота и телесен комфорт. Освен това, този модел се препоръчва за хора с наднормено тегло.

 

3. Матрак „Тирена“

Тези матраци са съчетание от ортопедични свойства на сърцевина с висока плътност от Polyflex и калъф с дамаска с високо съдържание на естествен памук. Тези еластични качества предлагат добър телесен комфорт при лежане и поддържат стойката на тялото. Тирена са модел, който не отстъпва по показатели на други матраци от висок ценови клас.

 

„MyBed“ предлага голямо разнообразие от матраци за всеки един от Вас. В крайна сметка няма нищо по-важно от здравословния сън. Затова нашите продукти са качествени и иновативни и се грижат за Вашата заслужена почивка.  А с матраци „Нани“ получавате винаги повече, отколкото очаквате!