виж Количката е празна

Новини

19 декември 2017

Топ матракът – една допълнителна доза комфорт

Човешкият организъм се нуждае от седем до девет часа сън за една нощ, за да се възстанови за следващия ден. Много хора спят по-малко от препоръчителното. Недостатъчната почивка или некачественият сън могат да доведат до редица здравословни проблеми - предимно стрес, раздразнителност, по-бавни рефлекси или загуба на паметта. Ето защо е изключително важно да се погрижите за мястото, на което се отдавате на почивка - а именно вашето легло и матракът, върху който спите. Подходящият матрак, съчетано с други фактори като комфортна температура, тишина и тъмнина, могат да ви помогнат да се насладите изцяло и да се подготвите за следващия работен ден.
Ако вие имате неудобен матрак, но все още не сте готови да го смените по една или друга причина, чудесно решение за вас е да използвате топ матрак. Той ще добави допълнителен комфорт и спокойствие, което ще струва доста по-малко от закупуването на чисто нов.

 

 

Кой вид топ матрак да избера?

Намирането на подходящия матрак за вашите нужди не е лесно. Това е процес, който изисква прецизно изследване на нуждите на тялото ви и опорно-двигателната ви система. Ние от MyBed ще ви представим едни от най-популярните и добри топ матраци на пазара:

 

 

Памучен гел матрак

Ако вие имате много твърд матрак, но искате да добавите мекота без да загубите упората, памучният гел матрак е вашето решение. Той спомога за намаляване на болката в кръстта и обгръща с лека мекота. Влакната, от които е изработен топперът имат влиюние шърху здравето ви. Може да се спрете на памучните гел матраци, изработени от висококачестшени материали, както и тези със сребърни нишки. Те предпазват от събирането на прахови частици и ще промени нощта ви завинаги. Може да разгледате и нашия топ матрак Aloe Memo Flex, който е обогатен с екстракт от алое вера, известен с отличното си овлажняващо и успокояващо кожата действие.

 

Топ матрак за баланс на температурата

Както всички знаем, неподходящата температурата на тялото ни по време на сън може да доведе до дискомфорт и неудобство. Решение за това са матраците, изградени от двупластов слой - полиуретанова пяна, както и слой мемори пяна с охлаждащ гел. Този тип матрак може да помогне на вашето тяло да поддържа нормална температура, а вие да се чувствате прекрасно на сутринта. В каталога ни може да откриете такъв тип топ матрак - Adry Cool. Той не само е обогатен с вентилационни канали по цялата си структура, но и е едно стабилно решение, тъй като е изработен от специален анти-слип плат, който осигурява стабилност в основата и не позволява хлъзгане.

 

Топ матрак от гъши пух

Ако търсите нещо по-луксозно, матракът от гъши пух е решението за вас. Той е готов да превърне всяко легло в 5-звездно. Той е доста лек и фин. Докато спите на него, вие ще потънете буквално в облаци от мекота и люлка от пух. Може да го откриете в различни размери и с 15% до 80% пълнеж от гъши пук. Може да разгледате и нашия топ матрак Goose Down, който е с фин и лек пълнев от гъши пух и пера. Важно е да отбележим, че е изработен от висококачествен естествено издръжлив материал, който не се деформира с времето

Много често, вследствие на забързаното ежедневие, повечето хора нямат време да се погрижат за себе си, чувстват се непродуктивни и раздразнителни. Топ матракът може да помогне за по-добрия сън, а следователно това да промени ежедневието и хода на събитията. Ще усетите как мислите ви ще са по-концентрирани само с една малка промяна на средата Ви за почивка. Ние от MyBed с удоволствие ще ви помогнем и дадем нужните съвети при избора Ви на матрак.